Vi är på landet och har spenderat helgen med att förbereda. Dels inför påsk, och dels inför ankomsten av vår efterlängtade uteugn Faster Greta som beräknas komma i veckan, lagom tills vi ska vara långlediga. Hurra! Veckans middagar då? Nä, det blev ingen bra planering alls den här veckan, faktiskt. Nya tag nästa vecka.

I måndags köpte vi Änglamarks färdiga tomatsoppa som vi toppad med buffelmozza, pasta och färsk basilikaOlivbröd till det.

I tisdags plockade vi fram paninigrillen och gjorde varma mackor som vi fyllde med dijonsenap och cheddarost.

I onsdags gjorde vi crèpes som vi fyllde med avokadokräm.

I torsdags åt vi (säsongens sista?) Mont D’orSyltlök, cornichons och baguette till det och i glasen Vin Jaune.

I fredags åt vi pizza.

I lördags åt vi Bibbis lammfärsbiffar (jag gjorde likadana på Anammas formbara färs) smaksatta med vitlök, ajvar och spiskummin. Till biffarna hade vi ugnsrostade grönsaker och tzatziki, och i glasen hade vi en rioja från 1999.

Idag är det söndag och till middag köper vi hem indiskt.