Vi dricker aldrig spanskt vin. Inte för att vi inte tycker om det utan mer för att vi helt enkelt inte har hunnit dit ännu. Att utforska vinvärlden är ett oändligt projekt. När jag läste några artiklar av de vinskribenter jag följer blev jag nyfiken på Veronica Ortegas viner. Det är en kvinnlig vinmarkare (spännande) som håller till i Bierzo (måste googla var det är) och hon tillverkar vin utan filtrering eller klarning och med låga halter av sulfiter (sådant gillar jag). Calle haffade en flaska Quite på 100 procent mencía och den var faktiskt urgod. Så god att vi dagen efter haffade tre flaskor till.

Nä hörni, nu ska jag ta tag i resten av den här dagen. Snart är det lunch, sen fortsätter bygget på våra nya uteplats där vi just nu håller på att göra en liten hörna till vår nya vedeldade uteugn Faster Greta som väntas flytta in hos oss veckan som kommer. Målbilden är att vår första pizza ska gräddas där lagom till påsk, och resten av sommaren tänker jag flytta ut matlagningen dit eftersom vi ska ha ett utekök i anslutning till Greta. Om vi är pepp? JO men det kan man säga, haha. Hoppas ni har en fin helg! Vi hörs snart igen. Stay safe.