Vi äter ganska ofta sojafärsbullar i tomatsås som vi toppar med parmesan och äter med tagliatelle. Det är enkelt, går hem hos samtliga och är löjligt gott. För några veckor sedan fick vi rester över och då passade vi på att slänga ihop den här enkla suben vars receptskiss fladdrade förbi på Ica (tror jag).

Tryck till den ordentligt innan du tar första tuggan, annars har innehållet en tendens att ramla ur (talar av erfarenhet).

(No-) meatball sub med jalapenomajonnäs

Värm på sojafärsbullarna och tomatsåsen. Blanda ihop en majonnäs och mixa med några skivor färsk jalapeno tills den är så stark som du vill ha den. Dela en baguette på längden, lägg i några slevar tomatsås och bred ut i baguetten. Dela sojafärsbullarna om de är stora och lägg i, toppa med valfria grönsaker (vi hade sallad och gurka) och toppa med jalapenomajonnäs, riven parmesan och färsk koriander.