Helg på intåg. Noll planer. Tusen funderingar. Ungefär så. Ska ni vara hemma? Blanda den här drinken som Calle bjöd mig på förra helgen. Rom-baserad, vilket oftast inte är mitt förstaval men den här var riktigt fin. Lite bryt från de annars ganska sprittunga drinkarna vi sysslar med nu för tiden. Annars? Det har varit en bra vecka. Roddat en mil. Haft miljoner möten. Köpt vin på släpp. Ungefär så.

Kanske blandar vi en sånhär i helgen. Kanske blir det en Michelada eller Bloody Mary. Har ni förresten kollat in The Educated Barfly på Instagram? Gör det annars. Intressant, även för en sådan som mig som sällan blandar utan mest konsumerar. Trevlig helg, hörni!

Royal Bermuda Yacht Club Cocktail

1 stor drink, 2 mindre

6 cl mörk rom

3 cl limejuice

1,5 cl Cointreau

1,5 cl Velvet Falernum

Skaka med is, dubbelsila ner i kylda svängare.