Vi har en lugn och stilla julhelg på landet tillsammans med Calles mamma. Det är tomt utan resten av familjen här, såkart, men igår hade vi skål och snapsvisa på facetime och det funkade fint! Idag är det juldagen och vi har strålande sol och minusgrader. Känns exotiskt med tanke på den senaste månadens konstanta regnväder… Igår gick vi ner till havet en sväng och det var kallt, blåsigt och alldeles underbart. Vi spanade efter båtar och njöt av solen.

På kvällen gjorde vi allt det där som man gör på julafton – kollade på Kalle, drack glögg, öppnade julklappar och åt julbord. När Sigge hade somnat tittade vi på Karl Bertil, åt praliner och drack en amaretto sour. Idag är det juldagen och vi lämnar vi julmaten bakom oss och slår till på en fredagspizza och en flaska bubbel. God fortsättning, vänner!