Det är fredag och vi åker som vanligt upp till landet efter lunch. Bibbi har lovat korintkakor, jag ska baka vörtbröd och barnen ska få julpyjamaser i adventspresent. Den här helgen är ju det officiella startskottet för min absoluta favorithögtid och även om det är mycket som inte är som det brukar det här året tänker jag att december i alla fall kan bli någorlunda normal. Julfilmer, pepparkaksbak, öl-adventskalender, julmusik och allt annat som hör julen till.

Om ni inte har bestämt vad ni ska äta i helgen kanske jag kan locka med ett BERG av smält ost? Mont d’Or är i säsong, den löjligt goda osten som man späckar med vitlök och bakar i ugnen tills den är alldeles bubblig och smält. Igår åt vi den med klassiska tillbehör som baguette, cornichons och syltlök, och de andra fick även fänkålssalami til. Något till lördagsmiddagen kanske? (Eh, JA). Nä hörni, nu ska jag ta tag i den här dagen. Hoppas att ni får en fin helg, vänner! Vi hörs!