Alltså, HUR spännande kan ett val bli? Jag står inte ut. Har spenderat dagen med att försöka göra allt annat än att ständigt kika på uppdateringar på Fivethirtyeight, men det har gått sådär. GULP. Sov två timmar i natt pga var så spännande så ska alldeles strax gå och lägga mig men först – ett recept på en riktig godbit som vi åt till förrätt när vi firade Calles 40-årsdag med middag på landet.

Vi åt det här på Bar la Lune och kopierade helt ogenerat rätten rakt av. Kombinationen av burratan med de ugnsrostade tomaterna, den salta tapenaden och det knapriga bovetet är magisk.

Burrata med ugnsrostade tomater

Lägg ett gäng småtomater på en plåt, ringla över olivolja och baka i 150 grader i typ 1 timme tills tomaterna blivit mjuka. Lägg en näve helt bovete i en ugnssäker form och blanda ner en skvätt olivolja och lite havssalt. Rosta tillsammans med tomaterna i ungefär 10 minuter tills de blivit knapriga. Lägg burratan på ett fat, lägg på en klick tapenade och tomaterna och strö över bovete. Ringla över en riktigt fin olivolja och strö på lite extra havssalt.