Vi har höstlov, och även om jag hade önskat mig några fler skogspromenader (det har ösregnat i princip varje dag…) är det ju ändå helt otroligt att kunna träna yoga utomhus trots att det är slutet av oktober. Det gjorde jag nämligen i morse när solen sken och fåglarna kvittrade som om det vore en ordinär vårdag. Nu är det ju tyvärr inte det eftersom vintern är på intåg och världen i sedvanlig ordning är upp och ner. Jag hoppas att nästa år blir lugnare.

Jag ska snart förbereda kvällens middag, men först – recept på en enkel mangoraja jag var helt säker på att jag hade skrivit om innan (men uppenbarligen inte eftersom den inte går att hitta i arkivet). Mangoraja går hem hos samtliga i familjen, och den här varianten mixar man ihop på nolltid! Perfekt till typ… allt.

Mangoraja

Tina ungefär ett halvt paket fryst mango. Mixa sedan med en klick majonnäs (kanske 2 msk eller så) och 1,5-2 dl gräddfil. Blanda ner curry och gurkmeja och smaka av med salt och nymald svartpeppar.