Idag är det lördag och vi skrotar mest omkring här hemma och förbereder inför kvällens kalas eftersom min bror med familj kommer hit för att fira Calles stundande 40-årsdag (lite i förväg). Igår var det som vanligt pizzafredag här hemma och till maten korkade vi upp den här godingen som jag hade glömt av att vi har på lagring här hemma. La Lupa! Hur göllig den där vargen är? Jättegöllig. Hur gott vinet är? Übergott. Det är ett rosévin (på dolcetto och gewürztraminer) från San Fereolo som drivs av Nicoletta Bocca, en kvinnlig vinmakare som håller till i Piemonte. Kan enligt producenten lagras i 10 år till utan problem! Det finns flaskor kvar i Gårda, om ni bor här i krokarna.

Nej, nu ska jag dricka upp mitt iste och börja förbereda inför kvällens middag. Hoppas att ni har en fin helg, hörni! Vi hörs av.