Den här helgen har jag tankat energi. Tagit det lugnt, ätit  mycket god mat, druckit ett riktigt pangvin, plockat äpplen från vårt äppleträd och kanske bäst av allt – jag har gjort crème caramel för första gången i mitt liv och den blev SÅ god. Och det var ju inte alls svårt? Hurra! Nu ska vi kika på ett avsnitt av The Mandalorian så here goes – baklängesmatsedeln till eder service.

I måndags åt vi spaghetti med “spaghettisås” som Clara oftast kallar det (bolognese vill säga) men min variant fick inte tillnärmelsevis så höga poäng som mina föräldrars får. Haha.

I tisdags gjorde vi en morotssoppa med ingefära som vi toppade med citronkräm, tabasco och rostade solrosfrön. Till soppan bakade jag och Clara pizzzabullar.

I onsdags gjorde vi en stor texmex-ig sallad.

I torsdags hämtade vi hem sushi.

I fredags åt vi pizza.

I lördags åt de andra spaghetti vongole. Istället för musslor hade jag marinerade kronärtskockor i min pasta. Till det? En helt ljuvlig chablis. Till efterrätt åt vi crème caramel.

Idag är det söndag och till middag köpte vi hem falafel.