Det har varit en fin vecka tillbaka i stan. Vi har ätit saker vi har saknat – som till exempel falafel och gyozas – och druckit några riktigt goda viner. Så helt plötsligt blev det söndag och imorgon drar allt igång igen. Kolla in veckans middagar nedan!

I måndags gjorde vi falafel! De åt vi i pitabröd med isbergssallad, hummus, picklad rödkål och saltgurka.

I tisdags gjorde vi tofu cashew (som gick hem hos samtliga i familjen, hurra!) som vi åt med ris.

I onsdags fick Clara sin favoritmat eftersom hon fixat sin första dag i skolan! Det blev spaghetti (eller långpasta som hon kallar det) med tomatsås, kapris och mozzarella. Färsk salsiccia till det. Jag tränade däremot yoga mitt i middagen och åt istället piroger med svarta bönor och koriander när jag kom hem.

I torsdags åt vi gyozas! Till det drack vi en chardonnay från Jura. (Match made in heaven.)

I fredags åt vi pizza.

I lördags gjorde vi spaghetti med kantareller, parmesan och rostade hasselnötter.

Idag är det söndag och ikväll har Clara beställt sushi, så sushi blir det.