Vi är i stan och laddar batterierna inför sista jobbveckan innan vi båda går på semester. Idag skrotar vi mest omkring här hemma och tar det lugnt. Någon badar, någon sitter i pyjamas och någon ska snart vila. Ungefär så. Veckans middagar finns som vanligt sammanfattade nedan, hoppas ni har haft en fin sommar hittills. Vi hörs!

I måndags åt vi lasagne, en helt vanlig variant med färs, ostsås och hela grejen. Till lasagnen åt vi tomat- och löksallad.

I tisdags gjorde vi en wok med tofu, cashewnötter och hoisinsås. Den åt vi med ris och de andra hade även kyckling till.

I onsdags var jag i stan för att träna yoga så middag köpte jag med mig från Saluhallen. Jag slog till på ett pitabröd fyllt med bland annat grillad aubergine, valnötter, grönsaker och vitlökssås.

I torsdags hade de andra skaldjursfrossa så till oss som inte äter det gjorde jag en paj med broccoli, fetaost och valnötter.

I fredags åt vi pizza.

I lördags gjorde vi en sallad med ungsbakad rödlök och valnötter som vi åt med grillade smörgåsar med camembert och honung.

Idag är det söndag och ikväll hämtar vi hem mat – troligtvis indiskt.