Veckorna bara springer iväg och helt plötsligt är det söndag igen. Den här veckan har vi ätit otroligt mycket gott, och dessutom provat lite nytt, som till exempel svampstroganoffen som var riktigt god. Återkommer med recept på den!

I måndags gjorde vi grillade smörgåsar med långbakade tomater, buffelmozzarella och (rest-) pesto på solrosfrön, pecorino romano och basilika. Till smörgåsarna hade vi en sallad med marinerade bönor, salladslök och stjälkselleri.

I tisdags var det kallt ute, så det enda rätta var att göra en bönchili med choklad. Den åt vi med nybakat levain, gräddfil, riven cheddarost, färsk koriander och lime.

I onsdags åt vi en svampstroganoff signerad Jamie Oliver. Förutom godsaker som ostronskivling och skogschampinjon hade vi bland annat i cornichons, crème fraiche och slätbladig persilja.

I torsdags åt vi spaghetti med chili, pecorino och persilja.

I fredags gjorde vi pizza.

I lördags gjorde vi egen tagliatelle som vi åt med en sås med svamp och färsk timjan. Till pastan korkade vi upp en nebbiolo från 2009 som vi fick i bröllopspresent back in the days. Till efterrätt åt vi hasselnötsglass och choklad från Blanxart.

Idag är det söndag och ikväll blir det nachos! Friterade tortillachips toppade med vegofärs, grönsaker, salsa och riven cheddar.