Helgen har varit välbehövlig (och jättebra). Långpromenader, lekplatshäng, massor med god mat och några avsnitt av The Wire. Veckans middagar har varit ganska, erm, oplanerade och kylskåpet har rensats. Välbehövligt lite då och då.

I måndags gjorde vi morots- och jordnötsbiffar som vi åt tillsammans med en stor kålsallad och en kall sås med yoghurt, mango och en gnutta curry.

I tisdags åt vi en potatis- och purjolökssoppa som vi toppade med rostade solrosfrön och smulad fetaost.

I onsdags gjorde vi en pastasallad med bland annat salladslök, pesto, fetaost och småtomater.

I torsdags hade vi MBT med tema social distansering. Nä skojar bara, temat var picknick (även om vi höll bra med avstånd, lovar) och mitt bidrag var cheddar chive biscuits som är som en slags blandning av matiga muffins och scones. De andra hade med sig allt från långbakade tomater och focaccia till kålsallad och filodegsinbakade morötter.

I fredags åt vi pizza.

I lördags gjorde vi gyozas som vi som vanligt fyllde med salladslök, vitkål, svamp, soja, ingefära och vitlök. Som tillbehör hade vi edamamebönor med soja och chilisalt.

Idag är det söndag och ikväll har vi ätit en sallad med bland annat krispig tofu, gurka, thaibasilika, mango, koriander, saltrostade jordnötter och sobanudlar.