Måndagens fyllda paprikor gick inte hem hos resten av familjen (märkligt nog för de var supergoda!) men det gjorde däremot våfflorna som vi åt på våffeldagen i onsdags. Resten av veckan ser ut såhär:

I måndags åt vi ugsbakade paprikor som vi fyllde med rundkornigt ris, fetaost,  färsk mynta, oregano och persilja, ajvar, lök och svamp. Till paprikorna hade vi grönsallad och vitlöksyoghurt.

I tisdags åt de andra färsk salsiccia och jag gjorde vegetarisk chorizo (på bönor) efter ett recept av Mathias Dahlgren. Korven åt vi i bröd med senap, chili och rödlök och med en stor grönsallad till.

I onsdags gjorde vi våfflor som vi toppade med gräddfil, fint hackad rödlök, dill och avokado. De andra hade även kallrökt lax på.

I torsdags hade vi ute-MBT på La Strega. Jag åt gnocchi med svartkål och provolaost och till efterrätt slog jag till på en tiramisù.

I fredags gjorde vi pizza.

I lördags bjöds vi på en bönchili som vi toppade med gräddfil, koriander och riven ost. SÅ god. Till efterrätt åt vi praliner från Kampanilen. SUPERJÄTTEGODA.

Idag är det söndag och till middag har vi ätit burritos som vi fyllde med korianderris, riven sötpotatis, svarta bönor, champinjoner, rödlök, riven ost, avokado och salsa verde.