Vi är hemma i stan igen efter en toppenvecka i Idre tillsammans med mina föräldrar. I Göteborg välkomnades vi med regn och blåst så snö och skidåkning känns minst sagt avlägset. Den här veckan har vi ätit massor med gott, för sällan smakar det ju så fint med mat som efter en dag i backen. Kolla in baklängesmatsedeln nedan!

I måndags åt vi pappas vegetariska lasagne med sallad till.

I tisdags åt vi en vegetarisk gulaschsoppa som vi toppade med crème fraiche och slätbladig persilja.

I onsdags åt vi våfflor med gräddfil, fint hackad rödlök och riven ost. Vissa åt sina våfflor med hjortronsylt och grädde

I torsdags gjorde vi cannelloni som vi fyllde med mozzarella och basilika (och salami till de andra) och toppade med tomatsås.

I fredags gjorde vi ett kylskåpsrens och åt lite pizza, lite våfflor och Calle hittade lite biff stroganoff  som han åt med ris.

I lördags kom vi till landet efter en heldag i bilen och Bibbi hade förberett GTBiff Rydberg och mina absolut bästa vegbiffar med soltorkade tomater och fetaost.

Idag är det söndag och ikväll kommer vänner över på middag. Till förtugg blir det en Pisco Sour och edamamebönor, till varmrätt blir det banh mì med tofu, picklad rättika och srirachamajonnäs och till efterrätt äter vi banankaka med tahini. Yum!