Jag tycker om att stiga ur min bekvämlighetszon lite då och då – typ små enkla grejer som att välja en annan matta på yogapasset, att smaka något nytt eller att inte alltid välja samma ost. Nu är det inte direkt så att jag kommer hem med exakt samma bitar varje fredag, men det finns vissa som har hängt med ett tag – och som antagligen kommer hänga med livet ut för att de är så löjligt goda – till exempel Cabrioulet, Beaufort eller Pecorino di Farindola.

Idag velade jag och kidsen (mest jag, egentligen…) och gjorde en kompromiss – en bit Cabrioulet, Tallegio till pizzan, en Lingenau till löksoppan vi ska äta i helgen, en ANNAN PECORINO (håll i hatten!) och dessutom en Etivaz Alpage. Tre. Nya. Ostar. Yay!

Annars? Det är fredag och jag, Clara och Sigge har en helt ledig dag. Underbart. Ikväll blir det som vanligt pizza, På Spåret och praliner, och imorgon ska vi möta upp en kompis på Lindholmen för att besöka deras Food Market OCH prova öl eftersom det är ett gäng grymma göteborgsbryggerier på plats. Resten av helgen är ett oskrivet blad, men några bubblare är: köpa mjölk i Kåhög, hälsa på hos min bror med familj, kaffe på Viktors, dricka Negroni, spela Nintendo 8-bitar och träning. Hoppas ni får en fin helg, vänner. Vi hörs!