Så fort Calle kommer innanför dörren ska vi traska bort till Heden och införskaffa årets julgran. Åh! Min favoritgrej med hela julen, tror jag. Det här året ska Clara och Sigge få en egen liten gran till sitt rum, och som vanligt ska vi ha en ståtlig (och något sned…) rödgran i vardagsrummet. När vi kommer tillbaka är det sedvanligt fredagsfirande med ostar och GT innan maten, sen blir det pizza och matkoma. När kidsen har somnat festar vi till det med praliner, säsongspremiären av På Spåret och dagens öl från julkalendern.

Innan vi ska julgranshandla tänkte jag tipsa om årets novello-olivolja som finns att få tag på nu. Vi köper vår i vår favoritbutik Zeytoon i Saluhallen, men det finns att få tag på lite varstans. Novello är olivolja gjord på årets allra första olivskörd. Ljuvlig. Illgrön. Och riktigt gräsig och pepprig! Trevlig helg, vänner! Vi hörs.