Förra helgen fick vi feeling och bestämde oss för att renovera vår hall. Det är en utmärkt idé på så många plan, men alla som någonsin renoverat vet att det aldrig går sådär snabbt och smärtfritt som man tänker att det ska göra. Speciellt inte när man bor i ett hus från början av 1900-talet där raka väggar och plana golv inte existerar. Allt det som vanligtvis brukar stå i hallen är nu i vardagsrummet och för mig, som älskar ordning och reda, är det en – eh, vad ska jag kalla det – utmaning. Oh well, det kommer bli fint när det blir klart.

Nu ska jag packa ner Sigge och gå till Saluhallen. Ikväll väntar inget nytt under solen utan det är drink, pizza och praliner i vanlig ordning. Imorgon är det helgfrukost (älsk på det) som hos oss just nu oftast innebär pappa-pannkakor (tunna) eller mamma-pannkakor (tjocka med lönnsirap). Calles pannkakor är outstanding men de här tjocka med blåbär går inte av för hackor de heller.

Som helgläsning kan jag tipsa om den här artikeln i The Guardian om Jamie Oliver (en av mina favoritkockar!) och hans matimperium. Superintressant, måste jag säga. Trevlig helg, vänner. Vi hörs!