Den här veckan är det sådär höstigt som det bara kan vara vid den här tiden på året. Trädtopparna vi ser från vårt vardagsrumsfönster har nu blivit alldeles illgula och jag och Clara plockar kastanjer på väg till föris på morgonen. Halloween är på intåg och tycka vad man vill om det men för mig kommer den där helgen alltid ligga mig varmt om hjärtat. Så många roliga kvällar jag och Alex har haft tillsammans när jag var i USA, och roligast av allt var nog ändå gången när vi gick 6th Ave Halloween Parade och jag var utklädd till ängel (jag hade lånat en gigantisk prästkappa av en av de katolska prästerna i kyrkan där min pojkväns mamma jobbade) och Alex pappa hade gjort en gloria till mig. Alex däremot var en mumie och hade virat in sig i metervis med tyg, men hade glömt av den lilla detaljen att fundera ut hur hon skulle kunna kissa. HAHA. Som vi skrattade i badrummet på klubben vi var på när hon kom på att hon var akut kissnödig. Those were the days.

Det här året blir det ingen 6th Ave Halloween Parade men däremot ska jag och Calle i sedvanlig ordning kolla in Fright Night och pynta lägenheten med en blygsam trollhasselkvist där Clara kan hänga upp sina Halloween-alster hon gjort på föris.

Nu ska jag göra klart middagen innan jag ska träna yoga, men först – ett enkelt röra-ihop-recept på en valnötskräm som jag gärna toppar saker med. Soppor, smörgåsar, you name it.

Valnötskräm 

Vispa ihop ett paket färskost (jag tycker bäst om Arlas) med havssalt och nymald svartpeppar. Blanda ner grovt hackade valnötter och rör ihop. Smaka av med lite färsk dill och citronzest om du får feeling.