Fredagar är min pluggdag, men idag har det snarare varit min förbereda-kalas-och baka-bröd-och-plugga-samtidigt-dag. Och så har jag förberett en alldeles för stark Bloody Maria, köpt ost i stora lass, hämtat Clara på föris och nu sitter vi här båda med en kopp te, ett glas bubbelvatten och fredagsgodis. Clara slog till på en pralin med passionsfrukt, jag på en med ädelost.

Helgtips? Jag har inte så många på lager men Yotam Ottolenghis oktoberrecept (kolla in hans schupfnudeln med brynt smör och vallmofrön) ser som vanligt spännande ut.

Och just det, det här är kanske gammal skåpmat för er som kollar på tv lite mer än vad jag gör, men den senaste säsongen av Landgång tycker jag är fantastiskt bra!

Nej, nu tänker jag logga ut och fira helg. Hoppas att ni får några riktigt sköna lediga dagar, vänner! Vi hörs snart igen.