Fredag är alltid fredag, men den senaste tiden har torsdagar börjat segla upp som veckans favoritdag. Vi hämtar grönsaker vi beställt på REKO (och denna gången även honung och TRATTKANTARELLER) och om barnen somnar i någorlunda tid blandar vi en drink, pratar om allt och inget och lyssnar på musik. Igår var just en sådan kväll, och idag är det fredag och helg på intåg. Jag startar alltid fredagmorgonen på gymet med veckans sista yogapass, sen lämnar jag (och Sigge) Clara på föris och går sedan till Coop Avenyn och köper något extra gott till frukost. Vanemänniska? Förstår inte vad du pratar om…

Jag har haft en ganska tung vecka så jag längtar efter att koppla ner och koppla av. Jag har jobbat mina timmar, lämnat in min första deluppgift i kursen jag läser och är minst sagt redo för helg. Jag och Sigge ska ner till Saluhallen eftersom jag är ohemult sugen på att äta Mont D’or och ikväll blir det pizza hemma. Imorgon åker vi till landet och förbereder inför hösten. Det ryktas om 18 grader och sol så kanske får vi till årets sista drink på trädäcket? Vi håller tummarna.

PS. Kan tipsa om rolig helgläsning – den här artikeln där kockar beskriver vilken mat de inte står ut med. Citatet It’s watery, rock hard and brittle and gets stuck in your teeth. If I was on a desert island, I’d starve.” fick mig att skratta högt. Haha! DS.

PS 2. Om du känner dig riktigt deppig och har ett intresse för amerikansk politik kan du kolla in Sean Spicer och hans träskgröna puffy shirt OCH hans salsadans i amerikanska varianten av Let’s Dance. Helt. Ohanterbart. Roligt. DS 2.