Pizza två gånger på en vecka, en gång i USA och en gång hemma i Sverige. Inte alls så dumt, faktiskt. Haha. Vi har så sakteliga landat in i rutinerna, så det här har vi ätit i veckan:

I måndags var det sista dagen hos våra vänner så vi slog på stort och hade pizzafest. Vi gjorde ett gigantiskt kylskåpsrens och toppade med allt från silverlök, ostronskivling, brie och rucola till honunggetost, zucchini och svarta oliver.

I tisdags blev det middag på flygplanet, tortellini med tomatsås.

I onsdags landade vi i Sverige tidigt på morgonen och eftersom vi var jetlaggade exakt hela dagen gjorde vi enklast möjligast och plockade fram piroger med bönor och koriander från frysen.

I torsdags gjorde vi polpette al sugoköttbullar sojafärsbullar i tomatsås. Sojafärsbullarna smaksatte vi med fint riven parmesan och färsk basilika, och till det hela hade vi tagliatelle.

I fredags gjorde vi en vegetarisk lasagne med mangold och zucchini som toppades med en kräm på grädde, parmesanost och ricotta. Till lasagnen åt vi tomat- och löksallad.

I lördags åt vi en grymt god curry med kikärtor och sötpotatis. Som tillbehör hade vi raita, picklade citroner och naan med vitlök.

Idag är det söndag och ikväll firar vi sommarlovets sista dag med att äta pizza, den napolitanska varianten. Till efterrätt har vi bunkrat ett gäng praliner från Kanolds, men först – Liseberg!