Den här veckan har vi inte haft pizzafredag men däremot har vi ätit pizza på längden och tvären eftersom det har blivit lite av en standardlunch för oss sedan vi kom hit. Varsin pizza slice – det går snabbt, är lätt och alla blir nöjda. Annars har nog veckans höjdpunkt varit Alexandras cole slaw, faktiskt. Magisk. Såhär ser veckans baklängesmatsedel, the american version ut:

I måndag åt vi hamburgareKött till de andra, portabello till mig, karamelliserad lök, blue cheese och sötpotatispommes. Till efterrätt åt vi Alexandras äppelpaj med vaniljglass.

I tisdags gick vi bananas på alla möjliga olika sorters svampar och gjorde en supergod svamprisotto. Den åt vi med en kålsallad med massor av citrondessing.

I onsdags lagade Adam till tacos. Med långkokt kyckling till de andra och hans magiska röra på svarta bönor och kokosmjölk till mig. Som tillbehör hade vi pepperjack cheddar, guacamole, pico de gallo och majstortillas.

I torsdags åt vi middag på stående fot precis innan vi skulle lämna Manhattan – varsin pizza slice från Joe’s på Carmine St.

I fredags hade vi picknick på stranden. Ostarna vi införskaffade på Murray’s Cheese, cole slaw, tomat- och mozzarellasallad, grönsaker och dippa och focaccia, bland annat.

I lördags fick Clara välja middag och då blev det hamburgare (igen…). Vi körde favorit i repris med portabelloburgare till mig och köttvarianten till de andra och som tillbehör hade vi cole slaw (OM vi har ätit cole slaw det senaste haha) och pommes.

Idag är det söndag och vi ska senare idag åka på kalas till Alexandras syster med familj. Det är traditionell BBQ vilket hos dem innebär mängder av polska korvar (kielbasas! kabanoss!) och sallader, pierogis, grönsaker och dippa och kall öl.