Jag är ur fas. För mig som har som paradgren att planera och alltid ligga ett steg före har de senaste veckorna var lite, eh, annorlunda. Att fundera på vad man ska äta till middag när klockan är typ halv fem är ju liksom aldrig en bra idé någonsin, och det har varit lite så den senaste tiden. Det positiva är att vi har fått ihop en bra receptbank på rätter som går på nolltid att slänga ihop – som den här überenkla tacosalladen med chipotlemajonnäs.

I oumphväg föredrar jag den som heter pulled oumph, som har lite… oumph i smaken. (Haha!)

Tacosallad med pulled oumph

Stek oumph enligt anvisning på paketet. Hacka grönsaker – vi hade baby gemsallad, rödlök, gurka, tomat, paprika och majs. Mixa majonnäs eller använd färdig, blanda med chipotlepaste. Lägg upp i skålar, toppa med oumph och chipotlemajonnäsen.