Igår var en sådan dag som började med ett hysteriskt Liseberg (hur orutinerade är vi som går dit en fredag vid öppning? Vi är ju alltid på Liseberg typ torsdag kväll när köer inte existerar och man får åka Rabalder fem gånger på raken för att det är så lite folk. Oh well, nu vet vi…) och avslutades med bubbel, ost och pizza hemma hos våra nyinflyttade vänner som (äntligen!) kommit till västkusten.

Jag och Calle fick feeling när vi var på Hildas tidigare på dagen och köpte med oss en bit Beaufort, en bit semihård getost och – håll i hatten – en BRIE. Jag är verkligen ingen Briefantast pga smakat allt för många gummiliknande historier och bad därför om en bit som skulle få över mig på rätt sida, och VILKEN godbit vi fick med oss. Brie de Favières. Lägg det på minnet! Helt fantastiskt god.

Nu ska jag väcka resten av familjen med banana walnut pancakes, sen ska vi på konfirmation. Hoppas ni får en fin helg, vänner!