Helgens insikt: att själv vara sjuk har man helt enkelt inte tid med när man har två barn som är sjuka – så man kör på ändå, ända in i kaklet tills man sitter i soffan en söndagkväll och längtar efter att titta på tio avsnitt av Diners, Drive-Ins and Dives och äta salta makadamianötter. Håll ut Charlotta, snart så…

I måndags åt vi Calles übergoda omelett med ost. Till den hade vi råstekt broccoli med soja och furikake, vitkålssallad (på färsk vitkål, så himla gott) och oliver.

I tisdags åt vi caesarsallad med tzayspett.

I onsdags gjorde vi tomatsoppa som vi åt med pasta, chiliflakes och en klick crème fraiche.

I torsdags hade vi MBT med något oklart tema. Jag hade med mig kallbryggt iste och rågchipsskålar med vegetarisk skagenröra. De andra hade med sig allt från paj med purjolök, morotschips och kålsallad till rabarberkaka och drömmar.

I fredags åt vi fredagspizza.

I lördags gjorde vi steamed buns som vi fyllde med pankopanerad och friterad tofu, picklad rödlök, srirachamajonnäs, färsk koriander och sesampicklade morötter.

Idag är det söndag och vi åt middag på landet innan vi åkte hem igen. Grekisk sallad, tzatziki och grillad halloumi (och nötfärsbiffar).