En vecka med två burgarmiddagar är en bra vecka, som man brukar säga. Skämt åsido – så blir det ibland. Förutom det har veckan bjudit på blomkålssoppa, fredagspizza och en supergod kikärtsgryta. Baklängesmatsedeln till eder service:

I måndags var jag på AW på en av de restauranger som jag varmt INTE rekommenderar här i Göteborg – Pinchos. Har aldrig fattat grejen och kommer aldrig göra det heller men hur som helst – jag beställde in quesadillas med (färdig-på-burk-) guacamole, mac’n’cheese, vitlöksbröd och lite oliver. Inte imponerad.

I tisdags åt vi en kikärtsgryta med bland annat kokosgrädde och gul curry. Som tillbehör hade vi ris, koriander och mynta.

I onsdags åt vi en blomkålssoppa som vi toppade med stekt svamp, tryffelsalt och krasse. Till soppan åt vi surdegslevain.

I torsdags hämtade vi hem burgare, pommes och dippa.

I fredags åt vi pizza.

I lördags gjorde vi hamburgare. De andra på färs från RJ, till mig på Anammas formbara färs. Som tillbehör hade vi det vanliga (briochebrödsaltgurka, cheddarost, majonnäs och grönsaker) och dessutom gjorde vi friterade lökringar med honung och parmesan efter ett recept av Tommy Myllymäki. GAH! Så gott.

Idag är det söndag och middag åt vi på väg hem från landet eftersom vi svängde inom Subway och åt varsin sub (och jag tog som alltid veggie delight med chipotledressing).