I matväg har den här veckan varit fantastisk måste jag säga. Ok, bortsett från den där broccolisoppan med ädelost som jag gjorde i onsdags, för den blev inte alls så god som jag hade tänkt. Nåväl, man kan inte lyckas med allt osv osv. Nu ska jag gå och lägga mig men först – baklängesmatsedeln såklart.

I måndags åt vi blomkålsstuvning.

I tisdags gjorde vi en gammal favorit som vi inte ätit på länge – grönkålssallad med belugalinser, fetaost och tranbär. Salladen åt vi med sojafärsbiffar smaksatta med ajvar relish.

I onsdags åt vi broccolisoppa med ädelost.

I torsdags gjorde vi blomkålsbiffar som vi åt med ugnsrostade grönsaker och ädelostkräm.

I fredags firade vi in helgen med bakad potatis som vi fyllde med en vegetarisk (skagen-) röra med tofu.

I lördags invigde vi mammas och pappas nya våffeljärn och åt västerbottenvåfflor med gräddfil, rödlök och tångrom.

Idag är det söndag och till middag köpte vi med oss falafel hem.