I helgen har vi firat förnyårsafton och oj vad vi har skrattat åt det faktum att det inte var den mest, eh, eleganta av alla förnyårsaftnar vi haft haha (hahahahahahaha). Med sex barn i åldrar från 4 månader till 4 år och-lite-till var det minst sagt full fart, och lägg därtill brist på sömn, bubbel och sex rätter som ska administreras. Need I say more? Galet trevligt var det i alla fall, som alltid när vi ses. Vad vi åt då och resten av veckan kan ni spana in nedan.

I måndags åt vi spaghetti med en helt vanlig vegofärssås, till Calles stora lycka. I såsen blandade vi även ner crème fraiche och oregano. Supergott!

I tisdags hade vi MBT med tema Alla Hjärtans Dag! Jag hade med mig en vaniljcaprese och de andra bjöd på allt från ugnsbakad spetskål, pumpa med korianderdressing och rotselleri med parmesan. Till efterrätt åt vi en ljuvlig drömrulltårta.

I onsdags åt vi köttbullar (och pappa gjorde vegetariska till mig, mmmm) med brunsås, kokt potatis och saltgurka.

I torsdags gjorde vi potatismos som jag åt med gårdagens vegobullar. De andra fick ugnsbakad falukorv.

I fredags bjöd våra vänner på en fantastiskt god vegetarisk lasagne med morot och keso. Till lasagnen hade vi en grönsallad dressad med olja, soja, vinäger och furikakefrön.

I lördags var det förnyårsafton! Vi åt, i exakt den här ordningen, ceviche med mango, mini-reuben med ugnsbakad rödbeta, mexikanska vårrullar med rökig majonnäs, blinier med smetana, tångrom och picklad rödlök + västerbottenkräm med kantareller och lingon, rostad baguette med chokladganache och flingsalt och till sist en salted caramel pots de crème.

Idag är det söndag och till middag har vi ätit vegetariska enchiladas med grönsaker, crème fraiche och anchochili. Som tillbehör hade vi svarta bönor och tomatsalsa.