Vi har haft en lugn dag. Calle var på koppning eftersom Per Nordby huserade på Kaffelabbet och jag, Clara och Sigge hängde under tiden på lekplatsen. Efter en sväng på Da Matteo gick vi hemåt och nu tänker jag skrota omkring här hemma resten av dagen men först måste jag visa en bild på tårtan som Calles kusin Malin var snäll och bakade till Claras kalas förra helgen. Clara hade önskat sig en rosa tårta som smakade choklad och så gör hon det här mästerverket. Herregud. Blir alltid djupt imponerad av folk som kan baka eftersom jag själv är riktigt usel på pilliga saker som kräver noggrannhet. Malin gör för övrigt även praliner till påsk och jul och jag ser fram emot att snart sätta tänderna i godbitarna. Heja dig, Malin!

Och på tal om saker som imponerar – folk som kan allt om vin (och lite till). Kolla in Vinhjälpen på Instagram om du behöver tips på dricka. Grym sida. Trevlig helg kompisar! Vi hörs snart igen.