Jag ska snart lägga mig raklång på soffan och titta på ett avsnitt av Timjan, tupp & tårta men först en sammanfattning av veckans middagar. Favoriten? Alltså, kvällens falafelfest är ju svårslagen, måste jag säga. Provade Zeinas recept från programmet ovan, och jag har sällan fått till så saftig falafel! Återkommer med recept. Baklängesmatsedeln at your service:

I måndags kom vi hem från BB och eftersom hela familjen var ganska trötta (!) köpte vi hem mat. Calle och Clara hämtade hamburgare med pommes och dippa till oss och det smakade riktigt fint!

I tisdags gjorde vi en omelett signerad Mathias Dahlgren, med svamp, rökt paprikapulver och krossade potatischips.

I onsdags dammade vi av en gammal favorit och gjorde burritos som vi fyllde med stekt lök- och paprikablandning, svarta bönor, picklad rödkål, avokado och gräddfil.

I torsdags stekte Calle köttbullar/vegobullar som vi åt med kokt potatis och en gräddsås med kantareller och lingon.

I fredags kom vänner över på pizzafredag! På pizzan hade vi tomatsås, mozza, pinjenötter, oliver, basilikaolja och stark salami för de som önskade det.

I lördags åkte vi till min familj och till middag lagade vi potatisgratäng som vi åt med kyckling till de andra och smörstekta rotselleriskivor till mig, rödvinssås och en grönsallad med dijonvinaigrette.

Idag har söndagsmiddagen bestått av falafelsnabbsyrad rödkål, tahinisås, saltgurka och grönsaker som vi stoppade ner i libabröd.