Förkylningen har börjat ge med sig och idag vinkade jag hejdå till mina kollegor som jag inte kommer att träffa regelbundet fram tills årsskiftet. Vad märkligt det känns. De har ju varit med mig exakt hela graviditeten och hejaropat och peppat och sett till så att jag tagit det lugnt (inte min bästa egenskap…) och det var med vemod jag satte mailen på autosvar fram till den 3 januari 2019. Nåväl, nu är det en ny verklighet som väntar och det ska bli spännande!

Vi har firat in föräldraledigheten med en traditionsenlig runda i Saluhallen. Vi fick med oss ölkorv (Claras fredagsnöje…) och tysk, stark senap från Hasselbacken, buffelmozza från Hildas, svarta oliver, pinjenötter och spanska mandlar från Zeytoon, ceylonkanel från Josefinas, bretzels från Steinbrenner & Nyberg och, nästan viktigast av allt, praliner från Kanolds. Såklart. Min favoritsmak är just nu mint, och för Claras del är det “den med pepparkakssmak” vilket innebär kanel, ingefära och kardemumma.

Idag blev det med andra ord bretzels med senap som tilltugg till fredagsdrinken! Hurra för #flamingofredag! Nu ska jag ta mig ur pizzakoman och se om jag kan lura vår lilla nattsuddare i säng (säkert…) Hoppas att ni får en fin helg, kompisar!