Det var med glädje jag satte mailen på autosvar innan jag gick från jobbet igår, och nu väntar fyra veckors semester tillsammans. Igår firade vi med middag på Familjen, och jag kan inte annat än att hylla den här godbiten till restaurang. Det har varit vårt favoritställe sedan länge, och det upphör aldrig att leverera. Calle åt råbiff, jag åt kryddrostade morötter med bakad getfärskost och Clara fick en grymt fin kungsflundra med potatispuré och som vanligt var allt fantastiskt gott. Att personalen råkar vara norra Europas trevligaste gäng är ju helt klart också ett plus. Efter middagen gick vi till lekplatsen i Vasaparken för att vissa i sällskapet ville det, sen gick vi hem och kollade fotboll. En fredag helt i min smak.

Idag har vi flanerat på stan och spanat in det massiva gulblå havet av människor som stått i kö till olika uteserveringar. Matchen visas på flera ställen runt om i stan vilket märks. Det är ju dessutom Partille Cup på Heden, precis nedanför vårt vardagsrumsfönster med andra ord, så det är folkfest deluxe just nu. Hurra!

Vi köpte med oss lunch från Viktors Kaffe <3 – jag tog en avokadosmörgås på surdegsbröd och Calle en sallad med couscous, oliver och lite andra godsaker. Deras islatte är godast i stan, kan jag meddela! Och tro mig, vi har provat oss igenom ett gäng ställen… Lunchen intogs på lekplatsen vid Näckrosdammen där det idag inte var en människa.  Underbart. Nu ska vi förbereda gyozas och snart kolla in matchen! Hoppas ni har en fin helg!