Det är söndag, min födelsedag och idag har jag haft kalas för min familj som kom upp till landet igår. Veckans mat? Superomelett, getost och pizza på BOV. At your service:

I måndags gjorde vi en bulgursallad med salladslök, kronärtskocka, persilja, mynta, tomater och fetaost (och dessutom hade vi i olivolja och pressad citron). Till salladen hade vi vinbladsdolmar, hummus och libabröd.

I tisdags gjorde jag en varm surdegsmacka toppad med getost, pinjenötter och honung som jag åt med en enkel sallad med honungsvinaigrette med dijonsenap.

I onsdags gjorde Calle sin helt fantastiska omelett med gräslök och cheddarost. Den åt vi med hot sauce, sallad och varsin smörgås.

I torsdags firade vi in långledigheten på torsdagspizza på BOV! Vi slog till på tre pizzor – två margarita (Calles favorit) och en marinara (min favorit). Bästa pizzan i stan, inget snack om det.

I fredags åkte vi till landet och till middag gjorde vi marinerade quornfiléer som vi åt med pommesen kall sås med lime och ramslök och sallad med vattenmelon och fetaost.

I lördags åt vi caesarsallad (med extra mycket dressing och parmesan, mmm) med marinerade quornfiléer.

Idag är det söndag och till middag har jag bjudit på flat iron steak, potatissallad med rostad blomkål och pesto och grillade tomater. Till efterrätt har vi festat vi till det med key lime piebanoffee pie och mammas kanelbullar!