Jag känner mig fortfarande hängig efter förra veckans dunderförkylning så matlagningsinspirationen är inte på topp just nu, men oh well – vi har fått ihop ett gäng middagar ändå. Baklängesmatsedeln at your service:

I måndags gjorde vi vår favorit-pastasallad med bland annat tomater, pesto, purjolök och tabasco.

I tisdags fick vi feeling och gjorde vegbullar på quornfärs som vi åt med kokt potatis, brunsås, rårörda lingon och stekt lök.

I onsdags bakade jag bagels så till middag åt vi varsin jättebagel fylld med färskost, mango chutney, sallad, rödlök och vegsalami (till mig) och bacon (till Calle).

I torsdags var jag på AW med ett gäng vänner och den här gången gick vi till Texas Longhorn. Jag slog till på min favorit, vegetariska fajitas med pulled soja, svarta bönor, guacamole och salsa.

I fredags skulle vi egentligen på middag men våra vänner blev sjuka så vi höll oss hemma istället och slängde ihop en gammal favorit – risoni med getost och gremolata som vi åt med smörstekta rotselleriskivor.

I lördags hade vi renoveringsbonanza nästan hela dagen så på kvällen köpte vi hem thaimat. Jag slog till på en gryta med grönsaker och jordnötssmör och Calle tog en kycklinggryta med thaibasilika.

Idag är det söndag och till middag ska vi äta ramen med grönsaker.