Den här veckan började bra men i torsdags kom influensan smygandes så den här helgen har det varit sjukstuga hos oss. Buhu. Vi har inte orkat laga mat varken fredag eller lördag men idag ska vi göra något så avancerat som att montera ihop ett gäng wraps. Kolla in baklängesmatsedeln nedan!

I måndags gjorde vi en gammal klassiker – Penne a la Vodka, toppad med massor av parmesanost och slätbladig persilja.

I tisdags gjorde jag en kidneybönsgratäng, som vanligt toppad med ett täcke av ägg, crème fraiche och riven cheddarost.

I onsdags gjorde vi en belugabolognese, den här gången med bland annat en skvätt vitt vin och en gnutta muscovadosocker. Bolognesen åt vi som sig bör med spaghetti och parmesan.

I torsdags svängde vi inom Wrapped på väg hem från Universeum och åt varsin burrito! Jag tog som alltid den vegetariska varianten med svarta bönor och ugnsrostade grönsaker med picklad rödkål, pico de gallo, salsa rojo och guacamole.

I fredags vaknade jag med influensa deluxe och mådde pyton exakt hela dagen så på kvällen beställde vi hem mat från Texas Longhorn som ligger i huset bredvid. Jag åt fajitas med pulled soja, svarta bönor, guacamole, gräddfil och salsa och Calle åt en väldigt fin steak sallad med blue cheesedressing. Tummen upp för Texas Longhorn som har fått flera fina vegalternativ på menyn!

I lördags fortsatte sjukstugan (hur ynkligt kan man må?) så Calle fick åka och köpa pizza till oss medan jag låg på soffan och tittade på OS försökte kurera mig. Det är inte ofta vi köper pizza men när vi gör det åker vi till favoritpizzerian sedan gammalt, Peperoni i Johanneberg.

Idag är det söndag och till middag ska vi göra enkla wraps fyllda med fetaoströra, valnötter, sallad, soltorkade tomater och oliver. Lagom avancerat när orken är lika med noll.