Det är snart läggdags men resten av familjen sitter och vrålar framför handbollsmatchen och jag kikar efter inspiration till nästa veckas middagar. Imorgon är det sista skiddagen för det här året och det är inte utan att det känns lite tråkigt. Den här veckan har bjudit på fint väder, lunch i backen och otroligt mycket snö!

Innan jag stänger ner för dagen kör vi en sammanfattning av veckan, tycker jag. Fredagslistan, the Idre-version at your service:

Har det varit några kulinariska höjdpunkter den här veckan?

Bäst har utan tvekan varit pappas lasagne. Krämig, bra knaprigt osttäcke och fin smak på quornfärssåsen.

Någon inspiration att ta med dig hem?

När vi tog en drink i lobbyn på PW Hotell efter skiddagens slut drack jag en GT där de smulat över grovt krossade enbär. Supergott!

Veckans citat?
One for the hill, utan tvekan. #nisomvetnivet

Veckans bästa lunch i backen?

Jag tycker kanske inte att det är sådär fantastiskt mycket variation på maten i backen, för även om det finns flera olika ställen att välja mellan är det mycket halvfabrikat. Jag åt dock en riktigt fin vegetarisk hamburgare med picklad rödlök tidigare i veckan, och idag åt Calle en gulasch på älg som han var väldigt nöjd med.