Idag är det fredag och dagens plan är att åka till Farmer’s Market i Hawley för att köpa grönsaker till kvällens pizzamiddag, bunkra lönnsirap (lönnsirapen här är magisk!) och äta någon enkel lunch. Adam har införskaffat en pizzasten som vi hoppas kommer levererad idag och vi köpte tipo 00-mjöl på Fretta’s när vi var i Milford igår. Jag längtar redan efter middag (men ligger as we speak i PJ och har just vaknat).

Häromdagen hyrde vi kanot och paddlade oss ner från Milford Beach till Dingman’s Bridge på Delaware River. Magiskt! Vi hade med oss lunch (ett hopplock av baguetter, hommous, marinerade oliver och lite annat smått och gott) och bäst av allt – browned butter chocolate chip cookies från Weis, mina absoluta favoritkakor. Nu ska jag hoppa in i duschen och kickstarta den här dagen. Hoppas att ni får en fin helg!