Äntligen fredag, säger jag. Känner mig väldigt redo för en helg (nästan) helt utan planer. Jag tänker smyga upp med Clara tidigt på morgonen och skrota runt i pyjamas tills jag verkligen måste klä på mig. Jag tänker laga god mat, äta praliner och poppa popcorn. Och kolla På Spåret såklart, även om jag tycker att den här säsongen har varit ganska tråkig än så länge. Nåväl, vi kör en fredagslista tycker jag!

Hur firar ni fredag idag?

När jag jobbat klart ska jag och Clara kila ner till Saluhallen och köpa med oss praliner hem så de ska jag sätta i mig när vi tittar på På Spåret senare ikväll. Till middag ska vi äta pizza och innan middag ska vi dricka en flaska bubbel och äta snittar. Efter På Spåret tänker jag klämma några avsnitt av West Wing om jag kan hålla mig vaken.

Största bedriften i matväg den senaste tiden?
Matlagningsinspirationen har inte direkt varit på topp, men jag är glad att jag har kokat och fryst in en himla massa bönor – svarta, stora vita och kidney. Favoriterna just nu, speciellt kidney.

Vad har du inte kunnat släppa i veckan?

Vår MBT. Man kan vara hur trött och depp som helst, men så träffar man vårt lilla gäng som har hängt ihop i snart  sex år (!) och inser att det är något alldeles speciellt med det vi har.

Helgens bästa?

Att göra precis ingenting alls. Hoppas att ni alla får en riktigt fin helg!