Jag har haft semester i fem veckor men den här sommaren har varit som ett av de där sommarloven man hade när man var liten, som aldrig någonsin tog slut. Jag känner mig pepp inför jobbstart, rutiner, träning och att komma hem till lägenheten i stan igen!

Den här sommaren har varit ute med båten en hel del, ibland själva, ibland med syskonbarn, ibland med kompisar. En av de finaste turerna den här sommaren var när vi trängde ihop oss, sex vuxna och tre barn, och åkte till en vik här i närheten. Vi hade orutinerat nog (det händer varje år…) glömt att ta med en vinöppnare så Caroline fick öppna vinflaskan med hjälp av ett fiskedrag men förutom det lilla missödet var det en helt fantastisk dag. Och kväll, för vilka varma sommarkvällar vi har haft! Vi har ätit middagar på trädäcket och suttit ute till sent på natten.

När vi hälsade på Alex och Adam i Pennsylvania åt vi mest god mat, åkte runt i the Poconos och hade traditionsenlig TP-turnering på kvällarna. Och så badade vi och kollade på björnar, jordekorrar och kalkoner såklart. Jag inledde en kärlekshistoria med plantains och upptäckte det geniala i att äta omelett (med hot sauce!) till frukost.
Några dagar var vi i Skåne och resten av tiden har vi varit på landet. Vi har gjort glass säkert fem gånger, vi har grillat, jag har bakat bröd och vi har strukit omkring runt odlingen för att äta upp morötter, brytärtor och vaxbönor. Den här sommaren går till historien som en av de bästa.