Odlingen det här året kan sammanfattas såhär: zucchini. De plantorna har nämligen tagit över (nästan) hela odlingen och de stackars fänkålsplantorna vi planterat bredvid ligger just nu gömda under zucchiniplantornas enorma blad som breder ut sig över pallkragen.

Vaxbönorna har det inte blivit något av konstigt nog eftersom där finns massor med blommor på plantorna. Nåväl, får ge det lite tid. Salladslöken har vuxit till sig bra och rödbetorna även så (tips på vad vi ska göra med dem mottages tacksamt!) och dessutom skördade jag några brytärter tidigare idag. Det var ljuvliga! Selleristjälkarna smakar fint och skall snarast användas i en bloody mary och även morötterna har kommit upp. Tomaterna och chilisarna då, undrar ni? Nope, inte en enda mogen än så länge. Hoppas, hoppas att det tar sig.

Det som vi skördat mest är zucchini. Sweet mother of holy Jezus vad vi har skördat zucchini! Än så länge har jag bakat zucchinibröd (två gånger..), gjort parmesanpanerade zucchiniskivor och fyllt och friterat zucchiniblommor (SÅ goda – återkommer med recept) men har ni möjligtvis några andra tips på vad vi kan göra med dem? HJÄLP!