Imorgon åker vi tillbaka till Sverige igen och det känns som att sommaren officiellt börjar lida mot sitt slut. Vi lägger några fina veckor bakom oss och jag är så glad och tacksam för att vi har haft möjligheten att vara hemma tillsammans hela sommaren. Det har varit varma dagar, kalla dagar, glada dagar, ledsna dagar. Vår resa i USA har gått så otroligt bra och det har som alltid varit så himla fint att träffa våra vänner och nu när jag sitter här på trädäcket utanför Alex och Adams hus känns det lite vemodigt att lämna det här. Men, så vet jag att jag, som vän av ordning, reda och rutiner, kommer vara glad när hösten kommer.

En av de finaste dagarna jag minns från denna sommaren var när jag, Calle, Johan och Johannah åkte till Tjörn för att äta lunch på Vatten. Strålande solsken, bubbel i glasen, god mat och de finaste vännerna man kan tänka sig. Vilken grym dag!

Hejdå, sommaren! Tack för allt. Det har varit några fantastiska månader. Vi ses nästa år! Nu ska jag packa ihop Calle och Clara och åka till poolen för lite häng innan vi ska förbereda kvällens pizza. Trevlig helg!