Hur går det med odlingen undrar ni? Tack bra, hälsar vi! Det här året har vi beslutat oss för att odla på landet istället för på odlingslotten (det där med överflöd av tid kan man ju drömma om…) så Calle har byggt om två pallkragar till en jättestor och plötsligt har vi helt lagom med plats det vi har satt i år! Tomaterna och chilisarna får dock stå i ett vindstilla hörn på trädäcket där de verkar trivas bäst av allt.

Tomater och chilis har vi för övrigt dragit upp i mängder hemma, men det som ska odlas direkt på friland satte vi faktiskt inte förrän i söndags. Det har ju varit så fasligt kallt, men nu är det ju snart juli och jag hoppas att vädret skärper till sig. I år har vi satt salladslök, brysselkål, sommarsquash, popcornmajs, morötter och knölfänkål. Ska bli mycket spännande att se vad som kommer upp! Har ni odlat något? Berätta!