Den här veckan har vi fortsatt med kylskåpsrensandet! Vi har dessutom varit ute och rullat hatt på Familjen och i tisdags hade vi fina vänner över på middag. Såhär gick det andra veckan i mars:

I måndags kom Calle hem sent från jobbet så jag åt rester av daalen jag gjorde i söndags. Smakar nästan ännu godare dagen efter! I kylen hade vi lite köttfärs som behövde användas upp så till Calle gjorde jag en köttfärssås med rökt paprika, massor med tomat och en skvätt grädde.

I tisdags kom Magnus och Sara på middag och vi bjöd på en en asiatisk glasnudelsallad med ryggbiff och/eller tofu och en grymt god ingefärsdressing till det. Återkommer med recept!

I onsdags dammade vi av en gammal favorit i det här hemmet – pasta med brysselkål. Den här gången hade vi även i svamp, och det hela toppade vi med riven parmesan och rostade pumpafrön.

I torsdags skippade vi matlagningen och gick till vår absoluta favoritrestaurang i den här stan – Familjen. Calle åt råbiff och drack en öl och jag festade till det med kroppkakor och ett glas vin.

I fredags blev det pizza – som alltid på fredagar. Och så drack vi en drink, såklart – en may day. Fantastiskt god!

I lördags ville Calle ha pad thai och vi hade nästan alla ingredienser hemma. Den här gången blev det dock salladslök istället för kinesisk gräslök men det funkade såklart fint det med.

Idag är det söndag och vi kom alldeles nyss innanför dörren. Vi har varit hos Calles föräldrar och ätit middag och vi fick som alltid übergod mat – potatisgratäng med västerbottensostgrönsaker och biffar och världens godaste chokladcheesecake till efterrätt.