De senaste veckorna har det trillat in en hel del nya läsare och här kommer ett stort HEJ till er! Ni som har läst bloggen länge vet ju ganska mycket om mig redan, men för er som nyligen hittade hit kommer här en kort lär-känna-eder-Matrepublikan-intervju only for you.

Hej Charlotta! Du måste åka till en öde ö, typ nu på direkten. Vad tar du med dig i matväg (förutom det uppenbara som vatten, en kall öl osv)?

På direkten? PANIK! Jag hade nog packat ner hasselnötssmöret och ett stort paket Wasa Frukostknäcke, båda står högt i kurs just nu.

Hasselnötssmör? Eh, ok. Vad får dig att skratta? Jättehögt?

Alltså, det roligaste jag har sett den senaste tiden (förutom klippet när Björn Hellberg ska dreja – den är episk!) är den här emu-attacken. Skrattar så jag gråter. Varje. Gång. MÅSTE SES.

En emu, alltså. Ok. Vad lyssnar du på för musik?

Oj, svår fråga – jag lyssnar på mycket. De senaste åren har jag snöat in på exempelvis Beach FossilsWild Nothing, Neil Young, Little Dragon och Small Black (men för det mesta lyssnar jag egentligen mest på jazz som Miles Davis, Monica Zetterlund och Jan Johansson).

Nu blir det Ljungbladare resten av året!

Bada i räkskal eller bara äta mackor det kommande året.

Äta mackor. Lätt. (Räkskal, rrrrys!)

Vad gör du en tisdag kväll vid nio-tiden?

Ärligt? Den här veckan har jag och Calle snöat in på ett datorspel som heter Colonization. Det är alltså inget nytt, fancypants-spel utan ett strategispel från -94 men ganska taskig grafik. Och det, mina vänner, har vi spelat tillsammans typ hela veckan. Nerd alert. Jag vet.

Ok, slutligen – hur spenderar du din drömfredag?

Hemma! Med pizza, drinkar och ett välstädat hem. Ungefär som idag, med andra ord. Happy #flamingofredag till er alla!