HELG. Helt plötsligt blev det fredag igen och jag spenderade gårdagen med att plocka upp julpynt. Jag, som innan tyckte att vi har hur mycket julpynt som helst, kan konstatera att det mesta av pyntet ska hängas i julgranen så det blev inte så mycket över till resten av lägenheten. Nåväl, inte gör det någonting för det viktigaste är på plats: adventsfålen (eller ulven, som den också kallas) och julstrumpan, vill säga. Däremellan har jag investerat i några små granar och såklart köpt hem några kvistar med min favoritdekoration all time – ilex (eller järnek, som det också heter). Nåväl, slut på meddelandet från julrepubliken.

Den här helgen ska vi på kalas i Skåne eftersom ett av mina syskonbarn har fyllt år (hurra för dig, Gustav!) och på söndag är det traditionsenligt adventsfirande hemma hos oss. Ska bli mysigt. Trevlig helg!