Igår hade vi MBT med tema kalas. Rebecka fyller nämligen 25 år på lördag (hurra!) och det firade vi med att äta mat och tårta tills vi storknade. Precis som vi brukar, med andra ord. Pernilla dekorerade med ballonger, prickiga servetter och sugrör och jag hade fixat bordsplacering och extra-extra-fin dukning.

Innan Pernillas prickiga upphottning av dukningen.

I matväg bjöds det på allt från glutenfri-och-vegetarisk smörgåstårtaröd- och gulbetor med linser, valnötter och ädelost, våfflor med västerbottensost och hjortronsylt (mitt bidrag, återkommer med recept!) och en ljuvlig morotssoppa med apelsin och cayennepeppar som vi toppade med rostade kokosflingor.

Kim hade bland annat med sig karamelliserade popcorn (!!!) och det var ungefär den enda bilden jag lyckades ta på det som bjöds på i efterrättsväg. Skandal. Kan dock meddela att det fanns rischoklad (vuxenversionen!), Rebeckas barndomstårtarödbetsbrownies med lingongrädde och Ofelias-tårta-goes-chokladbollar. Man behöver inte svälta på våra träffar, om man säger så.