Igår hade vi en heldag med blivande herr-och-fru-jobbar-nästan-alltid för att fira deras kommande bröllopsdag lite i förtid. Den senaste tiden har våra vänner förberett kommande utställningar så standardsvaret när man ringer och frågar vad de gör är “we’re painting…”. Men, när vi kommer på besök brukar vi passa på att ta dom till ställen som vi vet att de älskar men som de sällan hinner besöka – som Central Park, till exempel.

Vi packade picknick, köpte med oss macarons från Ladurée på vägen och gick till the Boat House och gav oss ut på den lilla sjön. Vi hittade en perfekt lite dunge där vi kunde lägga till och skålade sedan i champagne, åt picknick och hade bröllopsquiz. Innan vi åkte vidare till nästa anhalt stannade vi till på uteserveringen vid the Boat House och beställde in drinkar. Jag och Calle var på the Boat House förra året och var inte alls speciellt imponerade av deras mat men uteserveringen är en riktigt pärla, måste jag säga!

Efter picknicken tog vi tunnelbanan söderut för att besöka Pegu Club och ta en drink innan middagen. Jag och Calle var på där för första gången i januari och blev väldigt förtjusta (tack Johan för tipset!) och den här gången blev vi inte heller besvikna. Jag beställde in en alkoholfri strawberry daiquiri och de andra festade till det med allt från whiskydrinkar till någon Manhattan-variant.

Kvällen avslutades på Vinegar Hill House i Brooklyn men mer om det vid ett annat tillfälle för nu ska vi åka till B&H och införskaffa ett nytt objektiv till kameran. Efter det åker vi mot Pennsylvania för att kolla in våra vänners nyinköpta hus, hurra! Hoppas att ni alla får en fin helg!