I måndags kom jag i vanlig ordning hem sent från jobbet och var alldeles för trött för att laga mat. Vad gör jag då? Jag äter filmjölk med kanel, rostar en macka och lägger på extra mycket smör. Det bästa som finns.

I tisdags ville vi fira lite så vi svängde inom Burgersson på väg hem till vår partner in crime Malin och Calle ooooh-ade och aaah-ade sig igenom besöket. Jag körde som alltid på deras finfina vegburgare och Calle festade till det med en chiliburgare.

I onsdags hade vi kompisar över på middag och det blev en av mina favoritbjudrätter – pizza. Vanligtvis dukar vi upp allt på köksön och så får man själv välja vad man vill ha på.Den enda nackdelen är att det blir svårt att äta samtidigt eftersom det bara går att grädda en pizza åt gången men äsch, det kan man överleva.

I torsdags var jag ute med en kompis och festade till det med middag på Danilo. Deras sandwich med mozarella, basilikaolja, tomat och pommes är inte av denna värld. Innan vi hann få maten börjar det ö-s-r-e-g-n-a så det där med uteservering kunde vi glömma, tyvärr.

I fredags var jag själv hemma och orkade inte med så mycket mer än att värma pizzarester till middag. Passade mig perfekt, och resten av kvällen låg jag i sängen och kollade serier och lyssnade på åskan utanför.

I lördags laddade vi upp hemma hos oss innan Håkan och några av våra vänner kom över på förfest! Calle hade lagat till en texas chili med klassiska tillbehör, och som köttfritt alternativ var det en variant med sojafärs. Ack, så gott. Och hur bra var Håkan? Löjligt bra. Och jag grät bara en enda gång…

Idag är det söndag och jag har precis ätit ett helt gäng med raggmunkar med ett berg av lingon på toppen.

Veckan som kommer ska jag spendera några dagar i Skåne, njuta av en helt oplanerad helg och förhoppningsvis hälsa på mina syskonbarn. Hoppas att ni får en fin vecka!